alanah pearce

YouTuber Alanah Pearce heeft rol in Cyberpunk 2077

Nieuws

De cast van Cyberpunk 2077 is uitgebreid met YouTube-ster Alanah Pearce. De Australische Pearce is naast haar werk als gaming influencer ook actief geweest voor IGN en het YouTube-kanaal Funhaus.

Pearce deelde het nieuws op Twitter en liet meteen een screenshot zien waarin haar personage zichtbaar is. Wie zij precies gaat spelen en wat precies haar questline is, is niet bekend. Het enige dat we op dit moment weten is dat haar personage in ieder geval verbonden is aan de Nomad-verhaallijn. Volgens Dualshockers is Pearce in 2018 benaderd door CD Projekt RED, vlak nadat zij vertrok bij IGN. Ze wist alleen dat ze een personage zou spelen in Cyberpunk 2077 en dat er in 2019 opnamesessies plaats zouden vinden.

Pearce voegt zich met haar rol naast acteur Keanu Reeves en collega-YouTuber Jesse Cox, die ook rollen hebben in de game. Cyberpunk 2077 komt -na meerdere keren uitgesteld te zijn- op 19 november uit voor PS4, Xbox One en PC. Google Stadia, PS5 en Xbox Series X krijgen ook een versie, maar wanneer die verschijnt is nog niet bekend. Wel bekend is dat current-gen spelers hun exemplaar gratis kunnen upgraden naar de next-gen-versie.

Tagged
Dwayne Vrancken
Speelt sinds zijn tienerjaren al PlayStation-games en heeft dit platform nooit verlaten. Verknocht Metal Gear- en Naughty Dog-fan, maar kan zichzelf ook uren verliezen in een goede JRPG.

2 thoughts on “YouTuber Alanah Pearce heeft rol in Cyberpunk 2077

  1. Specs van Cyberpunk zijn binnen: 70 GB opslaggeheugen.

    Dat is al minder dan het 4 jaar oude Deus Ex: Mankind Divided (77GB) een vergelijkbaar spel kwa genre is gewoon groter dan Cyberpunk. Maar het is ook aanzienlijk kleiner dan het 7 jaar oude GTA5 (89GB). En ter vergelijking, het volgende project van Rockstar was Red Dead Redemption 2 en dat spel kost je al 150GB, meer dan het dubbele wat Cyberpunk kost.

    1. Ja het voelt nu ook als een hele kleine game, maar wellicht hebben ze de bestandsgrootte gewoon klein weten te houden of komt er nog een (gigantische) day one patch. Als je nagaat dat Call of Duty Modern Warfare met warzone al tegen de 200GB aan loopt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.