Yakuza: Like a Dragon

Yakuza: Like A Dragon komt in 2020 ook in het Westen

Nieuws

Tijdens de Tokyo Game Show werd de Oosterse releasedatum van Yakuza: Lika A Dragon (Ryu Ga Gotoku 7 in Japan) onthuld. Deze komt daar namelijk op 16 januari, maar we zullen er in het Westen geen jaar op hoeven te wachten!

De game zal namelijk ‘later in 2020’ volgen.In de game verlenen de acteurs Shinichi Tsutsumi, Ken Yasuda en Kiichi Nakai hun uiterlijk en stemmen aan diverse hoofdpersonages in de game, terwijl Kazuhiro Nakaya de stem inspreekt van protagonist Ichiban Kasuga.

Yakuza: Like a Dragon introduceert voor het eerst sinds het begin van de serie – meer dan een decennium geleden – een nieuwe hoofdrolspeler — Ichiban Kasuga, een yakuzalid van de lagere gelederen die zichzelf wil bewijzen. In dit moderne menselijke drama volgen we hem en zijn bonte team van onwaarschijnlijke bondgenoten tijdens hun ontwikkeling van straatarm naar steenrijk.

Yakuza: Like a Dragon is meer dan zomaar een nieuw hoofdstuk in de Yakuza-serie. Zoals de titel ‘Like a Dragon’ al een beetje aangeeft, wordt de franchise in dit deel helemaal opnieuw uitgevonden, ter ere van de 15e verjaardag van de serie. Aangezien het grootste deel van de game plaatsvindt in de grootschalige, rijk gedetailleerde setting van Ijincho in Yokohama, kunnen spelers een nieuwe kant van Japan verkennen die nooit eerder in de serie is getoond. Bovendien is het gevechtssysteem in Yakuza: Like a Dragon’s ingrijpend veranderd, waarbij Yakuza’s bekende knokactie wordt gecombineerd met een turn-based vechtsysteem dat we kennen uit RPG’s.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.