Xenoblade Chronicles 2, nintendo, nintendo switch, monolith

Xenoblade Chronicles 2 Direct geeft veel informatie

Nieuws

Om 15:00 uur was er een Nintendo Direct over Xenoblade Chronicles 2. Gemist en geen zin om terug te kijken? Lees hier de belangrijkste punten terug.

Xenoblade Chronicles 2, nintendo, nintendo switch, monolith

Season pass, collector’s edition en meer

De Direct begon met een uitgebreide uitleg over de wereld van Xenoblade, namelijk Alrest. Een wereld verdeeld over een aantal Titanen. Centraal in het midden ligt Elysium, het hart van Alrest. Verder werd ingegaan op de verschillende personages, met in de hoofdrollen Rex en Pyra. Beide hebben een verschillende rol in de game. De één is een Driver, de ander een Blade. Zonder teveel uitleg versterken deze verschillende typen elkaar en hebben ze elkaar nodig om wapens of voorwerpen te upgraden. Ook werd het uitgebreide/ingewikkelde vechtsysteem besproken.

Er zijn ontzettend veel verschillende wezens te verkennen en te verslaan. Dit zorgt soms voor exclusieve beloningen. Het is mogelijk deze wezens te markeren om ze eventueel op een later moment te kunnen verslaan of opnieuw te bezoeken. Daarnaast worden er ook verzamel- en herkenningspunten opgeslagen waar naartoe kan worden getransporteerd. Hier zijn speciale beloningen te vinden of een bekende plek binnen Alrest.

Er komt ook een season pass die alle nog uit te komen DLC bevat. Er werd gesproken over nieuwe missies, exclusieve items en zelfs een geheel nieuwe verhaal. De DLC komt uit tussen de release van de game en het najaar van 2018. Precieze details worden nog bekendgemaakt.

Xenoblade Chronicles 2 komt uit op 1 december, exclusief op de Nintendo Switch. In de direct werd ook een special edition en een collector’s edition getoond. In de collector’s edition zit onder andere een 220 pagina’s tellend artbook. Op dezelfde dag verschijnt er ook een speciale Xenoblade Pro Controller. Kijk jij uit naar deze game?

Tagged
Robert Buckert
Gamer en muzikant sinds de N64. Nintendo consoles zijn mijn favoriet, maar ik heb ook een PS4 voor RPG exclusives zoals Uncharted, TLOU enzovoorts. Voor alles wat met Nintendo te maken heeft, ben je bij mij dus aan het juiste adres!
https://www.robertbuckert.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.