Project Scarlett, Xbox Scarlett, Diskloze, Lockheart, Anaconda

Microsoft nog steeds bezig met diskloze Xbox Scarlett

Nieuws

Het ziet er naar uit dat Microsoft ook bij de Xbox Scarlett met een diskloze variant gaat komen. Het is niet de eerste keer dat we over twee verschillende versies van Microsoft’s next-gen console horen.

Bronnen van Kotaku melden dat Microsoft nog steeds een diskloze, goedkopere variant van Xbox Scarlett (onder de codenaam Lockheart) werkt. Deze zou te vergelijken zijn met de PlayStation 4 Pro qua specs, maar dan wel een SSD en een snellere CPU bevatten.

Het reportage meldt dat de console mikt voor een resolutie van 1440p met 60fps. Lockheart zal een promotie gaan doen voor Microsoft’s XCloud en Xbox Game Pass. Kotaku heeft nog bij Microsoft om opheldering gevraagd, maar kreeg te horen dat er ‘niet op geruchten en speculatie’ worden gereageerd.

In 2018 werd er al gesproken over twee mogelijke versies van Microsoft’s next-gen console. Het instapmodel werd de Lockheart genoemd en de ‘krachtpatser’ Anaconda.

Laatstgenoemde is degene waar Microsoft het eerder al over heeft gehad. Zo lieten ze tijdens de E3 al wat specs van de console droppen. Zolang Microsoft niks bevestigd, zullen we jullie toch adviseren om alles met een korrel zout te nemen. Zodra we iets horen, laten we je dat uiteraard weten! Zien jullie iets in een diskloze console? Laat ons vooral weten hoe jullie erover denken!

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.