Xbox Game Pass games voor februari bekend

Nieuws

Net zoals elke maand wordt ook in februari de Xbox Game Pass bibliotheek uitgebreid. Ditmaal worden er drie relatief nieuwe titels toegevoegd die weer voor uren vermaak gaan zorgen.

Ze zijn niet allemaal tegelijkertijd beschikbaar; op 6 februari kunnen spelers beginnen met Final Fantasy XV en Wolfenstein: Youngblood. Behoorlijke titels dus. Volgende week donderdag mogen we  met de derde titel aan de slag.

Final Fantasy XV kwam eind 2016 uit en volgt het verhaal van Prins Noctis, die op een roadtrip is met zijn groep makkers. Tijdens deze trip wordt de hoofdstad aangevallen en verliest het land zijn koning. Aan de jonge prins om de boel te redden en zijn plaats op de troon op te pakken.

Wolfenstein: Youngblood is nog een stukje nieuwer; deze kwam uit op 25 juli 2019. Kinderen van de B.J. Blazkowich, hoofdpersoon uit de vorige delen, gaan opzoek naar hun vader. Hij is verdwenen en van hem ontbreekt elk spoor. Ze zijn goed opgevoed en hebben een minsten zo grote trukendoos om nazi’s om te leggen.

Op 13 februari komt er nog een game; namelijk co-0p puzzelgame Death Squared. Het is aan jou, of jullie, om een robotje te besturen richting een bepaald doel. Dit gaat natuurlijk niet zomaar. Je weg wordt versperd door hordes lastige vallen en gevaren. Voor wat plezier achteraf zijn er wat mini-games met vier personen te spelen.

Tagged
Rogier Pepplinkhuizen
Game fanaat, Nintendo fan van het eerste uur, IT'er overdag. Speelt op de Switch, PC en Playstation 4. Wekelijks verzeild in Dungeons & Dragons als speler, soms als Dungeon Master.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.