zesde

Zesde uitbreiding World of Warcraft: Legion Release tijden

Nieuws

In nog minder dan 24 uur zal de zesde uitbreiding van World of Warcraft uitkomen. Maar niet iedereen zal de middernacht release krijgen waar ze op gehoopt hadden.
De Engelstalige servers zullen in twee delen live gebracht worden.

Spelers uit Europa kunnen de release van World of Warcraft: Legion verwachten op de volgende tijden:

  • UK: 11:00pm (29 augustus)
  • CET: 00:00

Negen uur later zullen de NA servers online gebracht worden. Dit betekent dat de andere regio’s een paar uur na middernacht zullen moeten wachten, voor het uitkomen van World of Warcraft: Legion. Australië zal tegelijkertijd online gaan met de NA servers. Dit zijn de tijden voor de bovengenoemde regio’s:

  • US West: 0:00
  • US Mountain: 1:00 am
  • US Central: 2:00 am
  • US East: 3:00 am
  • Disney: 5:00 pm

Er is nog steeds tijd om World of Warcraft te pre-orderen mocht je dat nog niet gedaan hebben. Zo profiteer je bij het pre-orderen van de level 100 personage boost.
Bekijk ook onze samenvatting van de pre-patch van World of Warcraft: Legion hier, mocht je nog twijfelen.

World of Warcraft word 12 jaar oud

World of Warcraft brengt dus zijn zesde uitbreiding uit en zal 12 jaar oud worden in november. Voor meer informatie rondom World of Warcraft kan je hier bij Gamingnation terecht.

zesdea

Tagged
Lorenzo Van Dee
Met een passie voor films, games en pop culture ga ik door het leven. Ik deel graag nieuwtjes met iedereen naast mijn werk/opleiding. Als ik niet aan het werk ben dan speel ik graag video games of duik ik met vrienden een boardgame in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.