Halo Infinite, Xbox One, Xbox Series X, games 2020

Halo’s gratis multiplayer en 120fps bevestigd

Nieuws

[Update]Microsoft heeft middels het officiële Twitter-account van Halo bevestigd dat de multiplayer van Halo Infinite gratis zal worden. Daarnaast zal de multiplayer op 120fps draaien.

[Origineel bericht]Een Ierse speelgoedwinkel claimt dat de multiplayer van Halo Infinite gratis zou zijn én dat het spel zal draaien op 120fps. 

Twitter user Klobrille merkte op dat de winkel Smiths Toys informatie over Halo Infinite had staan op hun website. Hij Tweette het volgende:

Zoals je ziet, claimt de website duidelijk dat de multiplayer van Halo Infinite gratis zal zijn, de Arena-modus tot 120fps zal lopen, maar ook dat er een Battle Pass-systeem en ‘compleet nieuwe’ customization opties zullen zijn.

De Twitter-gebruiker en de site zijn niet de enige die claimen dat de multiplayer free-to-play zal worden. Ook Windows Central heeft van bronnen vernomen dat Microsoft dit van plan is.

De 120fps zou zeker haalbaar zijn, maar uiteraard niet op alle platforms. Microsoft’s nieuwe console weet dit al met games als Dirt 5 en Ori and the Will of the Wisps te bereiken.

Denk jij dat de claims van Smiths Toys waar zijn? Laat het ons weten!

Tagged
Boyd Willemsen
Typische IT'er die gek is van games en tech en al wat jaartjes schrijft voor Gamingnation.
http://Gamingnation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.