Weekoverzicht

Weekoverzicht week 50: Nasleep PSX en sappig gerucht

PlayStation Experience 2017

Nog maar twee weken en dan luiden we alweer het jaar 2018 in. Maar voor we het jaar afsluiten hebben we eerst nog kerst, maar ook nog de weekoverzicht van week 50.

PlayStation Experience 2017

We hadden deze week een rustige week qua reviews. Maar wel gingen Boyd en Rogier aan de slag met de MMO Life is Fuedal. Lees hier wat zij ervan vonden.
Daarnaast heeft Robert een nieuwe Indie game gezien die je in de gaten moet houden. Hij schrijft in deze Indie Alert waarom Innerspace zo interessant is.

Headlines

 

Zo pleitte Sony-topman Shawn Layden dat de Studios van Sony hun toewijding bij singleplayer games blijft bestaan. Iets waar de laatste tijd nogal veel over gesproken wordt.

 

Dwayne schreef begin deze week een column en besprak daarin muziek in games. Als dat niet als muziek in de oren klinkt.

 

De werkweek begon met een sappig gerucht. Volgens een YouTuber is DICE bezig met Bad Company 3. De vlogger had eerder al Battlefield 1 weten te lekken. We zijn benieuwd of hij dit keer weer aan het juiste end heeft.

Overig nieuws

Overig nieuws

Sony London werkt aan de spirituele opvolger van The London Heist. In Blood & Truth kunnen spelers hun skills in VR testen, maar niet alleen qua richten, schieten en overleven.

Dan waren er natuurlijk nog veel meer video’s te bewonderen op de site vandaag en hieronder staan ze nog eens op een rijtje voor je.

Heb jij nog tips voor leuke nieuwtjes? Of iets gezien wat we hebben gemist? Laat het ons vooral weten!

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.