Weekoverzicht

Het nieuws uit week 47

We gaan voortaan in het weekend terugblikken op de week, wat is het nieuws dat je niet mag missen, het meest opmerkelijke en belangrijke nieuws netjes op een rijtje.

De discussie rond microtransactions gaat door

Star Wars Battlefront II heeft het een en ander losgemaakt, er was al langere tijd een discussie rondom lootboxes maar de politiek had zich er grotendeels buiten gehouden. De afgelopen week is bekend geworden dat een Belgische minister stappen gaat nemen om aankopen zonder zeker resultaat te verbieden. Ondertussen is de Amerikaanse staat Hawaii ook aan het kijken hoe zij in-game gokken kunnen aanpakken. Hier lees je er alles over.

CD Projekt Red haakte deze week ook in op de microtransaction discussie door zelf te verklaren dat hun nieuwe game (nog steeds geen releasedatum noch indicatie) Cyberpunk 2077 geen microtransactions zal bevatten. Hier kan je het allemaal nog eens doorlezen.

Animal Crossing: Pocket Camp is deze week uitgekomen, maar de nieuwe mobile game van Nintendo heeft wat serverproblemen met zich meegebracht. Wat precies? Nou, Hier lees je er alles over.

Als laatste in dit eerste overzicht stuur ik je nog even naar gratis games. De games with gold van december zijn deze week bekendgemaakt. Als gold member kan je onder andere aan de slag met Telltale’s interpretatie op Back to the Future en Hier lees je de rest.

Oké nog eentje dan, zelf was ik nogal onder de indruk dat drie jaar na release een nieuwe vijand is gevonden in Bloodborne. Wil je er meer over weten of zelf de ‘vlammende ondode reus’ bevechten? Hier lees je hoe.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.