Weekoverzicht

Weekoverzicht week 49: de week van de Game Awards

Death Stranding

Het is zaterdag en dus is het tijd om terug te kijken op de afgelopen week.

Death Stranding

 

Headlines

Game Awards en veel ander nieuws

Deze week waren de Game Awards en de grote winnaar is Legend of Zelda: Breath of the Wild, lees hier verder voor alle winnaars. Tijdens de presentatie zijn er ook nog een paar nieuwtjes langsgekomen, zo heeft de nieuwe game van Hideo Kojima, Death Stranding, een nieuwe lange trailer en is er een korte teaser laten zien van een nieuw project van From Software.

Onze review van de veelbesproken Star Wars Battlefront II is ook deze week online gekomen, kijk snel wat wij nou eigenlijk vinden van de game die nogal wat stof heeft doen opwaaien over lootboxes en in-game gokken. Ook is de nieuwe LEGO game onder de loep genomen, check hier de review van LEGO Marvel Super Heroes 2.

Bethesda heeft een video online gezet waarin ze pleiten voor het behoud van singleplayer games.

Voor alle Destiny spelers; de wekelijkse reset is verplaatst.

Verder zijn er weer veel nieuwe berichten, je kan altijd rustig door de site heen spitten, maar we hebben de belangrijkste headlines even voor je op een rijtje gezet.

 

Overig nieuws

Cuphead heeft een flinke patch gehad, onder andere is de optie om een Mugman leger te bouwen weggehaald.

Steam stopt met de optie om met Bitcoins te betalen.

De eerste aanpassingen in het betaalsysteem en het progressiesysteem van EA’s Star Wars Battlefront II zijn bekendgemaakt.

De beta van Monster Hunter World is dit weekend live, eerder zijn al de details bekendgemaakt.

Ubisoft heeft nu 2 jubilea en trakteert. Ze geven twee gratis games weg, waaronder Assassin’s Creed IV: Black Flag. Lees hier hoe je die aan je collectie kan toevoegen.

Een Amerikaanse streamer heeft een complete pay-per-view wedstrijd uitgezonden, door te doen alsof hij UFC 3 aan het spelen was.

From Software was naast het gerucht van Bloodborne 2 ook nog in het nieuws door laten weten dat Armored Core ooit terugkomt.

Het schattige A Hat in Time van Gears for Breakfast is losgelaten op PlayStation 4 en Xbox One.

De nieuwe souls-like game Sinner: Sacrifice for Redemption heeft een releasedatum gekregen. De nieuwe Metro Exodus heeft ook een indicatie van release gekregen.

Far Cry 5 en The Crew 2 zijn uitgesteld, lees er hier meer over.

De nieuwe Tomb Raider en de nieuwe Bayonetta zijn officieel bevestigd.

Verder zijn er weer aardig wat trailers vrijgegeven, zoals die van Dissidia Final Fantasy NT een gameplay trailer van Soul Calibur 6 Media Molecule’s Dreams, een nieuwe trailer van Metro Exodus.

Vergeet niet:

Te stemmen op de GamingNation Game of the Year. Check ook regelmatig onze Twitch-pagina voor de nieuwste livestreams.
Dit weekend is je laatste kans om de Nacon Revolution Pro 2 controller te winnen. Zondag om 20:00u wordt de winnaar bekendgemaakt.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.