Voetbalmanager United Eleven aangekondigd

Nieuws

Nexon Europe heeft een nieuwe game onthuld, met de naam United Eleven. Het gaat om een browser-based game voor pc en mobiel die meer dan 50.000 echte spelers bevat en officiële licenties heeft bij FIFPro en de Bundesliga. United Eleven moet in mei in de bèta gaan.

Het is de bedoeling volledig zelf je teams te managen, trainen, nieuwe spelers te selecteren, statistieken te verbeteren, je spelers laten ontwikkelen en ze te coachen tijdens wedstrijden. Je hebt de mogelijkheid de samenstelling van je team aan te passen, de tactieken te bepalen, spelers te kopen en verkopen.

De wedstrijden zijn in realtime en je kunt je spel ieder moment stilzetten voor eventuele wijzigingen in je team en om je strategie aan te passen. Het is dan wel van belang de relaties tussen spelers te onderhouden en te kijken waar verschillen zitten.

De CEO van Nexon Europe, Kenny Chang, vertelt:

[quote]United Eleven is de perfecte manier om voetbal verlangens buiten het veld te stillen, met een toegankelijk format, support voor mobiele apparaten, en officiële FIFPro en Bundesliga licenties waar spelers gebruik van kunnen maken.[/quote]

united eleven

Boyd Willemsen
Typische IT'er die gek is van games en tech en al wat jaartjes schrijft voor Gamingnation.
http://Gamingnation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.