valkyria chronicles 4, nintendo switch, playstation 4, xbox one, sega

Valkyria Chronicles 4 demo nu beschikbaar

Nieuws

De Japanse RPG verschijnt binnenkort wereldwijd op alle consoles. De demo is nu beschikbaar!

Exclusief accessoire bij het spelen van de demo

SEGA heeft aangekondigd dat Valkyria Chronicles 4 wereldwijd zal verschijnen op 25 september. Om alvast in de goede sfeer te komen is er een demo uitgebracht. In een eerder artikel hebben we verteld waar de Valkyria series precies over gaat.

De verhaallijn en de gebeurtenissen doen misschien denken aan de Tweede Wereldoorlog. Echter wordt dit teniet gedaan door de unieke Japanse tekenstijl. In de demo sluit je aan bij de missie Operation Nothern Cross onder leiding van Commander Claude Wallace. Het uitproberen van de demo levert overigens een uniek item op die te gebruiken is in de volledige game.

Valkyria Chronicles is al even beschikbaar op de PlayStation 4 in Japan, maar krijgt op 25 september een wereldwijde release. De game zal uitkomen op de Nintendo Switch, Xbox One en de PlayStation 4.

Tagged
Robert Buckert
Gamer en muzikant sinds de N64. Nintendo consoles zijn mijn favoriet, maar ik heb ook een PS4 voor RPG exclusives zoals Uncharted, TLOU enzovoorts. Voor alles wat met Nintendo te maken heeft, ben je bij mij dus aan het juiste adres!
https://www.robertbuckert.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.