Update voegt Squad Join-functie toe aan Battlefield 4

Nieuws

De tijd dat Battlefield 4 geplaagd werd door bugs waardoor de multiplayer niet meer goed functioneerde ligt gelukkig al een tijdje achter ons. DICE besteedt de tijd die het nu heeft aan het toevoegen van nieuwe features en het uitbrengen van andere updates. Een van die updates is vandaag beschikbaar gesteld en maakt het eindelijk mogelijk om samen met je vrienden van te voren een squad te vormen en om vervolgens ook met die gemaakte squad te kunnen joinen in een match.

Waarom die functie aanvankelijk niet met de game geleverd werd is opmerkelijk te noemen omdat een van Battlefield 4‘s voorgangers, Bad Company 2, die functie bijvoorbeeld al wel had. Gelukkig heeft DICE naar de fans geluisterd en kunnen we er vanaf vandaag dan ook eindelijk in Battlefield 4 gebruik van maken. De functie zit echter nog wel in b├Ęta dus je mogelijkheden zijn nog wel wat beperkt. Zo kun je bijvoorbeeld alleen van de functie gebruik maken als je op een van de standaard maps speelt en als je de keuze maakt tussen Conquest, Rush, Domination, Obliteration en Team Deathmatch.

Helaas zullen de PC-gamers nog even moeten wachten, er is namelijk nog geen concrete releasedatum bekend voor een update op dat platform. De squad join-functie is voorlopig alleen beschikbaar voor de Xbox 360, Xbox One, Playstation 3 en Playstation 4.

[jwplayer config=”gn” file=”http://www.youtube.com/watch?v=yJ4R3nHv5Uk”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.