Ubisoft’s E3 persconferentie: Grootse titels, maar ook veel afwezige

Nieuws

Ubisoft heeft ook haar jaarlijkse praatje weer gehouden, nou ja praatje… Het was meer een trailerfestijn! Niet dat je ons hoort klagen, maar we hebben nog best veel vragen na het zien van deze persconferentie

Ubisoft E3 2013

Assassin’s Creed: Unity, The Division, The Crew, Far Cry 4 en Rainbow Six Siege

Natuurlijk heeft Ubisoft ons behoorlijk verwend met een hoop trailers van hun grote games. Zo begon men ijzersterk met de eerste vijf minuten van Far Cry 4!

Jammer genoeg moest men dit moment toch weer effe verknallen door met Just Dance 2015 te komen. Ik snap dat het populair is en dat het miljoenen keren over de toonbank gaat, maar na Far Cry 4 moest eigenlijk nog een knaller komen!

Gelukkig werden we al snel weer verwend met een gloednieuwe trailer van The Crew en ook werd er bekendgemaakt dat er vanaf 23 juli een beta voor de game zal zijn. Maar het belangrijkste nieuws is dat de game op 11 november in de winkels zal liggen!

Na The Crew leek men weer even lekker op stoom te zijn gekomen en kwam ook even met een gloednieuwe cinematic trailer van the Division. Wat ziet die game er toch ge-wel-dig uit!

Mocht je niet van fitness houden, is deze game misschien wel wat voor jou. Ubisoft heeft namelijk de game Shape Up aangekondigd en deze zal exclusief voor de Xbox One gaan verschijnen!

Assassin’s Creed: Unity wordt trouwens vet! Mocht je eerder vandaag niet overtuigd zijn, zullen deze cinematic en gameplay trailers het waarschijnlijk er wel voor zorgen!

Vlak voor de knaller kregen we nog een gloednieuwe trailer van Valiant Hearts: The Great War, maar Ubisoft sloot gelukkig wel af met stijl en kwam met Rainbow Six: Siege op de proppen. Alhoewel het pre-alpha gameplay was, ziet het er erg gelikt uit!

Helaas hebben we toch de games Beyond Good & Evil 2 niet voorbij zien komen en zwijgt men nog steeds over Assassin’s Creed: Comet. We zijn dan ook erg benieuwd of en zoja wanneer deze games (nog) worden onthuld.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.