Hyper Scape

Gerucht: Ubisoft komt met battle royale shooter Hyper Scape?

Gerucht

Ubisoft zou eigenlijk Hyper Scape als verrassing hebben voor het forward event van volgende week, maar er wordt nu volop gespeculeerd.

Esports insider Rob Breslau laat namelijk op Twitter weten dat hij van anonieme bronnen heeft gehoord dat Ubisoft binnenkort met een battle royale shooter komt. De game zou geteased worden onder de codenaam Prisma Dimensions en is een battle royale game. Deze snelle BR shooter zou in ontwikkeling zijn bij Ubisoft Montreal en al heel snel verschijnen.

Hyper Scape speelt zich af in een ‘futuristische virtuele wereld’ en zal volgende week al in bèta gaan op pc en op 12 juli (gelijk met het Forward event) worden uitgebracht. Twitch is overigens geïntegreerd met de game en hiermee hoopt Ubisoft streamers te overtuigen.

De game zou overigens later dit jaar naar consoles komen en cross-play ondersteuning krijgen. Ubisoft heeft al flink wat influencers en pers hebben uitgenodigd voor de gesloten beta, dus verwacht deze week meer informatie over deze game. Als alles waar blijkt natuurlijk.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.