Reckful

Twitch streamer Reckful overlijdt op 31-jarige leeftijd

Nieuws

Gisteren is het verdrietige nieuws naar buiten gekomen dat Reckful, populair streamer op Twitch, is overleden.

Byron ‘Reckful’ Bernstein was een erg populaire Twitch streamer en voormalig professioneel World of Warcraft-speler. Op Twitter wordt het nieuws van zijn overlijden bevestigd door goede vriend Andy Milonakis en ex-vriending Blue.

Byron kampte al langere tijd met mentale problemen en sprak hier openlijk over. Hij probeerde door er over te praten andere te helpen. Naast een professioneel gamer en influencer werkte hij ook aan een eigen MMO: Everland. Dit moest een community worden waar spelers contact konden maken met andere en vriendschappen kon opbouwen.

Spelers van World of Warcraft hebben in het speel een soort dienst voor Reckful gehouden. Een erg mooi gebaar, waar honderden spelers op afkwamen. Hieronder vind je een aantal screenshots die Wowhead heeft gepost. Collega World of Warcraft-streamer Asmongold heeft geheel gestreamed op zijn kanaal.

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900 0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl

Tagged
Rogier Pepplinkhuizen
Game fanaat, Nintendo fan van het eerste uur, IT'er overdag. Speelt op de PC , Switch en Playstation 5. Wekelijks verzeild in Dungeons & Dragons als Dungeon Master.

2 thoughts on “Twitch streamer Reckful overlijdt op 31-jarige leeftijd

  1. Ik denk dat onder dit artikel ook een goede plaats is om de Stichting 113 hulplijn te plaatsen:

    “Heb jij hulp nodig?

    Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900 0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.