Nieuws Video

Trailer: Ni No Kuni II toont personage Roland

ni-no-kuni-roland

Een nieuwe trailer voor Ni No Kuni II: Revenant Kingdom focust zicht niet op hoofdpersonage Evan, maar op een van de bijfiguren in het verhaal. Roland is een mysterieus figuur die zich aansluit bij de jonge Evan, die een koninkrijk wil stichten waarin iedereen vrij, gelukkig en lang kan leven.

In de trailer zien we dat Roland om nog onbekende redenen uit zijn eigen wereld getrokken wordt, en in die van Evan terecht komt. Evan komt er al snel achter dat Roland geen kwaadwillend persoon is en lijkt zicht te ontpoppen als Evan’s bodyguard, vertrouweling en mentorfiguur.

Roland is een oude man die in een jongere gedaante de wereld van Evan binnenkomt. Met zijn ervaring, berekenende persoonlijkheid en tactisch inzicht zal hij ongetwijfeld een nuttige toevoeging zijn aan de party van Evan. Roland heeft een geweer mee kunnen nemen uit zijn eigen wereld en in de trailer zien we dat hij daar behoorlijk kundig mee is.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom ligt vanaf 23 maart in de Nederlandse schappen. De eerste review van de game uit japan is al binnen en deze belooft veel goeds: Famitsu geeft de game twee keer een tien en twee keer een negen, met een gemiddeld score van 38 uit 40 te halen punten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.