Video 1

The Division 2 krijgt ook een Dark Zone ervaring

The Division 2

Ubisoft heeft blijkbaar tijdens de E3 laten weten dat er een Dark Zone in The Division 2 zit.

In het eerste deel leek de uitgever nogal te worstelen met de Dark Zone. Veel spelers lieten het gebied voor wat het was, maar door updates werd het toch steeds aantrekkelijker om toch een bezoekje te brengen. Echter werd dit na enige tijd verstoord door spelers die ‘rogue’ gingen en het niet de moeite werd om daar loot te scoren.

Echter zal Ubisoft de Dark Zone terug laten keren in het vervolg. Dit is op zich niet verrassend, aangezien het wel een element is die niet veel MMO’s hebben.

Het opvallende is dat het tijdens de E3 zou aangekondigd zijn, maar wanneer is niet bekend. In een Tweet vraagt een van de ontwikkelaars naar ideeën hoe ze deze ervaring het best opgevuld kan worden.

Hoe zouden ze volgens jullie de Dark Zone het beste kunnen invullen? The Division 2 ligt vanaf 15 maart in de winkels voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

1 Comment

  • Reply
    Stephan
    03, 07, 2018 2:33 pm

    Maak de Darkzone toegankelijker voor spelers die af en toe eens spelen. Nu wordt de Darkzone gedomineerd door spelers die dagelijks vele uren The Division een het spelen zijn en hun set maximaal geoptimaliseerd hebben. Dit met een haast wiskundige precisie. Hoe goed je ook kunt spelen je kunt het nooit van deze 24/7 spelers winnen. Maak winnen of verliezen minder afhankelijk van dit gegeven en meer afhankelijk van handigheid, tactiek en samenspel. Vaak is het ondoorgrondelijk hoe een goede set samen te stellen. Maak ook dit duidelijker. Ik speel The Division vanaf het begin en het verveelt nog steeds niet. Erg knap om het spel zolang interessant te houden. Maar ik zie en hoor dat veel spelers afhaken om de eerder aangegeven redenen. De balans tussen hardcore players en occasional players is volledig zoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.