Video

Plants vs Zombies: Battle for Neighborville is nu verkrijgbaar

EA heeft de launchtrailer voor Plants vs Zombies: Battle for Neighborville vrijgegeven. De game is namelijk nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In Plants vs Zombies: Battle for Neighborville mag je weer de keuze maken of je aansluit bij het team van de planten of het team van de zombies. Het is een competitieve third person shooter met daarin diverse modi om te spelen.

De launchtrailer bevat overigens vrij weinig gameplay, maar geeft je wel een indicatie van de knotsgekke actie die je te wachten staat. Je kunt de game zowel in je eentje spelen, maar ook (lokaal) of online co-op of competitief. Bovendien kun je de game ook lekker in splitscreen spelen en dit geldt voor alle modi.

De game is overigens alleen via de digitale wegen te verkrijgen. Spelers die voor de early access versie gingen, waren ook het goedkoopste uit (€30). Nu ben je een tientje meer kwijt voor de standaard versie en €50 voor de Deluxe edition. Deze bevat extra skins, emojis en een digitale comic. Zijn jullie al met Plants vs Zombies: Battle for Neighborville aan de slag gegaan? Wat vinden jullie er tot nu toe van? Laat het ons weten in een reactie!

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.