Video

Oud neemt het op tegen nieuw in nieuwe trailer Mortal Kombat 11

NetherRealm Studios heeeft vandaag de nieuwe Mortal Kombat 11-trailer Old Skool vs. New Skool onthuld, waarin oude en nieuwe personages uit de serie elkaar tegenkomen voor het tijdvervormende nieuwe verhaal.

In de meeslepende verhaalmodus kruipen spelers in de rol van verschillende strijders uit verschillende tijdperken en zorgen zo voor de ultieme generatieclash wanneer de huidige personages geconfronteerd worden met hun alternatieve versies.

Ook werden er enkele nieuwe speelbare personages onthuld voor Mortal Kombat 11, waaronder de populaire Liu Kang, Kung Lao en Jax Briggs.

• Liu Kang, de beste en sterkste Shaolin-monnik, werd als wees door de Shaolin-orde geadopteerd en in de krijgskunsten getraind. Hij werd door Raiden persoonlijk uitgekozen als Mortal Kombat™-kampioen en beschermer van het Earthrealm.
• Kung Lao ging bij de Shaolin-orde om de nieuwe Mortal Kombat™-kampioen van het Earthrealm te worden. Hij is roekeloos en rebels, maar moedig en onbedwingbaar. Hij vecht om te bewijzen dat hij zijn glorieuze voorouders waardig is.
• Majoor Jackson ‘Jax’ Briggs was een onderscheiden veteraan van de Special Forces, wiens leven voorgoed veranderde na zijn deelname aan het Mortal Kombat™-toernooi. Zijn plicht was nu duidelijk: hij zou het Earthrealm beschermen tegen de Outworld en het Netherrealm.

De groeiende lijst van bevestigde speelbare personages bestaat uit Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D’Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black, Jacqui Briggs, Kotal Kahn, Noob Saibot, Liu Kang, Kung Lao en Jax Briggs. De komende weken worden nog meer spannende onthullingen gedaan.

Mortal Kombat 11 verschijnt op 23 april 2019 voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.