Video

Marvel’s Avengers overzichtstrailer toont alles wat er te wachten staat

Marvel's Avengers

Oke, de trailer van Marvel’s Avengers toont niet alles, maar wel heel veel. In de overzichtstrailer zien we onder andere de customization, skill trees en natuurlijk ook wat gameplay.

Marvel’s Avengers biedt spelers een zeer rijke ervaring, met een combinatie van Hero Missions en Warzone Missions. De Hero Missions zijn enkel single-player en maken deel uit van de Campaign. Deze Hero Missions zijn ontworpen om de unieke krachten van elke held te ervaren, terwijl je de helden voor je groeiende roster weer bij elkaar brengt. Warzone Missions zijn geschikt voor één tot vier spelers die met elke verzamelde held kunnen spelen. De schaal van elke missie wordt dynamisch afgestemd om het formaat van het team en de levels van spelers.
Spelers kunnen in Marvel’s Avengers de machtigste helden op aarde op verschillende manieren aanpassen. Hoewel alle superhelden trouw blijven aan hun unieke superkrachten, kun je met elke held toch op verschillende manieren spelen op basis van de toegewezen uitrusting en vaardigheden. Elke held heeft dynamische combosystemen, Heroic-moves, een intrinsieke eigenschap, en kenmerkende move-sets om te ontgrendelen en aan te passen. Je kunt deze iconische Super Heroes ook aankleden met klassieke, populaire en gloednieuwe outfits, geïnspireerd door 80 jaar aan Marvel-geschiedenis.
Om een heroïsche ervaring voor alle spelers te garanderen, zal het verhaal van Marvel’s Avengers zich uitstrekken over verschillende jaren, waarbij bezitters van de core-game zonder aanvullende kosten elke nieuwe, post-release Super Hero en regio ontvangen.

Tenslotte, voor het geval je het had gemist, werd eerder deze maand onthuld dat de populaire Kamala Khan, Ms. Marvel, als nieuwste speelbare superheld is toegevoegd aan Marvel’s Avengers. Spelers beginnen hun reis als Kamala Khan en leren hoe ze aan haar buitengewone gaves is gekomen. In de loop van het verhaal speelt Kamala een essentiële rol bij het herenigen van de ontmantelde Avengers. Bij elke superheld die weer aan de groep wordt toegevoegd, moeten spelers al zijn of haar unieke vaardigheden leren beheersen. Zo ontstaat langzaam maar zeker weer een Avengers-team dat is opgewassen tegen de groeiende krachten die de wereld bedreigen.

Marvel’s Avengers verschijnt op 15 mei 2020 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.