rise of the tomb kings

Total War: Warhammer 2 voegt de Tomb Kings toe in Rise of the Tomb Kings

Nieuws

Creative Assembly gaat de Tomb Kings-factie toevoegen aan Total War: Warhammer 2 met de Rise of the Tomb Kings-DLC

Rise of the Tomb Kings

Het ondode leger uit de Nehekhara woestijn

De Tomb Kings zijn de overblijfselen van het ooit zo machtige Nehekhara rijk. Ooit was het een imperium dat over de hele wereld regeerde als Goden, met legers die over alles en iedereen heen liepen. De tovenaar Nagash veranderde dit, door de steden te veranderen in dode plekken, vol met ondoden die alleen naar hem en zijn volgers luisterden. De necromanser mag dan wel verslagen zijn, maar zijn troepen leven nog altijd voort in de woestijn van Nehekhara.

De missie van de Tomb Kings is simpel: het vinden van de negen vervloekte boeken van Nagash, nadat deze verloren waren gegaan bij de slag bij de Black Temple. Het vinden van deze boeken geven de speler een campagnebonus en brengt ze uiteindelijk naar de overwinning.

Rise of the Tomb Kings

Canopic Jars en de Mortuary Cult

De Tomb Kings verzamelen Canopic Jars, potten gevuld met overblijfselen van overleden personen die werden gebruikt in het Oude Egypte. Deze worden gebruikt om technologie te ontgrendelen, bepaalde spreuken en rites te gebruiken, het ontwakenen van krachtige troepen, het oproepen van  en om unieke items te maken in de Mortuary Cult.

Met Mortuary Cult kan je magische wapens, pantsers talismannen en magische items maken. Ook heb je de mogelijkheid om de Legions of Legend op de roepen, wat uiteraard wel het een en ander zal kosten.

Rise of the Tomb Kings

The Dynasty of Nekhahara

De Tomb Kings maken gebruik van The Dynasty of Nekhahara. In plaats van nieuwe technologieën te ontwikkelen, kijken ze naar de werken van hun voorvaderen. Hiermee kunnen ze unieke heroes oproepen die kunnen dienen in de legers, de Heralds ontwakenen (unieke volgers) en campagne- en unitbuffs ontgrendelen.

De unieke Lords en Heroes

Zoals elke factie in Total War: Warhammer 2, hebben de Tomb Kings unieke Lords. Dit zijn er vier in totaal: Settra The Imperishable, High Queen Khalida, Grand Hierophant Khatep en Arkhan the Black. Deze zullen allemaal hun eigen unieke vaardigheden, bonussen, skill treesquest-chains en startpositie hebben in zowel  Eye of the Vortex als Mortal Empires.

De Heroes zullen bestaan uit drie soorten. De eerste is de Tomb Prince, de Champions die vooraan in de strijd staan. De tweede is een Liche Priest, die  verschillende soorten magie kunnen gebruiken van de Lore of Nekhahara. De derde en laatste zijn de Necrotects, die ervoor zorgen dat de bouwkosten minder zijn en de legers verder kunnen lopen.

De Rise of the Tomb Kings-DLC kost 17,49 euro en zal vanaf 23 januari beschikbaar zijn op Steam. Bekijk hieronder de eerste trailer!

Tagged
Boyd Willemsen
Typische IT'er die gek is van games en tech en al wat jaartjes schrijft voor Gamingnation.
http://Gamingnation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.