The DIvision

The Division breekt verkooprecords Ubisoft en nieuwe IP

Nieuws

Ubisoft laat vol trots weten dat er van The Division in de eerste 24 uur meer exemplaren zijn verkocht dan van andere titels uit de geschiedenis van het bedrijf.

tom clancys the division factsheet

Met concrete cijfers kon het bedrijf op dit moment nog niet komen, maar in een reactie meldt David Polfeldt, Managing Director van Ubisoft’s Massive studio het volgende over het succes:

“We zijn ontzettend tevreden met de record-brekende launch van The Division. The Division laat goed zien waar Ubisoft voor staat. Het Massive team en alle andere studios hebben op de toppen van hun kunnen gepresteerd in een succesvolle samenwerking. Dit levert een goede, innovatieve en vermakelijk game op.”

The Division heeft ook Ubisoft’s record voor totale digitale verkopen op één dag verbroken, waaronder Windows PC, Xbox One en PlayStation 4. Met The Division, heeft Ubisoft drie van de vier meest succesvolle lanceringen van een nieuwe IP in de geschiedenis van de industrie in handen.

Ook Yves Guillemot, mede-oprichter en CEO Ubisoft is erg trots op de nieuwe game van het bedrijf:

De launch van The Division is een fantastische prestatie en laat de ongeëvenaarde capaciteit zien van Ubisoft om fantastische nieuwe games te maken, die vervolgens uitgroeien tot entertainment blockbusters. Dit is een memorabele dag voor Ubisoft, maar nog belangrijker is het begin van de blijvende betrokkenheid van miljoenen spelers in de wereld van The Division game, waarvan wij zeker zijn dat de gamers ervan zullen houden.

Ook wij zijn op dit moment druk bezig met de game en verwacht binnenkort dan ook een uitgebreide review van deze game. Wat vinden jullie er tot nu toe van?

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.