Life is Strange 2, DontNod

Teaser voor Life is Strange 2 episode 3 vrijgegeven

Nieuws

Square Enix en Dontnod Entertainment hebben een teaser trailer voor de derde episode van Life is Strange 2 vrijgegeven.

Beleef de reis van je leven in Life is Strange 2! Het tweede seizoen van de bekroonde franchise van Square Enix External Studios en het Life is Strange-team bij DONTNOD Entertainment wordt op 9 mei 2019 vervolgd met Episode 3, getiteld ‘Wastelands’.

In Episode 3 vervolgen Sean en Daniel Diaz hun reis naar Mexico, een paar maanden na de gebeurtenissen in Episode 2. Na hun ontsnapping uit Beaver Creek maken ze het leven aan de rand van de samenleving mee. Tussen de torenhoge redwoodbossen van Californië raken ze bevriend met een gemeenschap van zwervers en runaways. Maar ze raken er ook betrokken bij de illegale handel in cannabis.

De plannen van Sean en Daniel worden opnieuw op de proef gesteld. Nieuwe relaties zorgen voor frictie tussen de twee broers en ze leren beiden veel over zichzelf. Onzeker over het doel dat ze eerder voor ogen hadden, gaat het erom spannen: blijven ze bij elkaar, of zullen ze elk hun eigen weg gaan?

Het Life is Strange-team maakt met plezier bekend dat alle afleveringen van Life is Strange 2 vanaf nu ook los van de seizoensbundel zijn aan te schaffen. Episode 2 is nu apart verkrijgbaar.

In een reactie laat Brooke, co-studiohoofd van Square Enix External Studios, het volgende weten:

“Het Life is Strange-team leest altijd de feedback van spelers, en na de lancering van Episode 2 van Life is Strange 2 merkten we dat de behoefte groot was om afleveringen apart aan te kunnen schaffen. Het kostte wat tijd om dat voor elkaar te krijgen, omdat we ervoor moesten zorgen dat alle afleveringen afzonderlijk en zelfs in de verkeerde volgorde konden worden gespeeld, wat we oorspronkelijk niet zo hadden ontworpen. Maar we zijn blij dat we eindelijk kunnen aankondigen dat fans elke Life is Strange 2-aflevering nu vanaf de lanceringsdag apart kunnen aanschaffen.”

“We willen graag alle fans bedanken die ons bij dit project hebben gesteund door de Season Pass aan te schaffen of van plan zijn individuele afleveringen te kopen. Ook danken we alle spelers die ons feedback hebben gegeven. Life is Strange 2 is een live-ontwikkelproject en alle inzichten en reacties van fans helpen ons de game te verbeteren terwijl we die maken.”

De derde episode is vanaf 9 mei verkrijgbaar.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.