Super Mario Odyssey, Nintendo Switch

Super Mario Odyssey beste game ooit!

Nieuws

Een dag na de release van Super Mario Odyssey stromen de reviews nog steeds binnen. De game heeft echter nu al een mijlpaal bereikt.

Super Mario Odyssey

Top 5 bestaat uit Nintendo

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat de laatste Mario game een succes genoemd mag worden. Bijna iedere gamesite in binnen- en buitenland is laaiend enthousiast. Veel reviews liegen er ook niet om, er worden ontzettend veel perfecte scores uitgedeeld. Gamerankings.com houdt deze scores al jaren bij en voegt ze samen tot een gemiddelde. Super Mario Odyssey heeft op het moment de huidige nummer 1 verstoten, namelijk Super Mario Galaxy. Sommige reviews moeten echter nog verwerkt worden, dus het huidige cijfer kan nog veranderen. Desalniettemin mag Nintendo trots zijn, de gehele top 5 bestaat namelijk uit Nintendo games. “Petje af” zullen we maar zeggen 😉
Check hier alle games uit de lijst.

Heb jij de game al in je bezit? Laat ons weten wat je ervan vindt!

Tagged
Robert Buckert
Gamer en muzikant sinds de N64. Nintendo consoles zijn mijn favoriet, maar ik heb ook een PS4 voor RPG exclusives zoals Uncharted, TLOU enzovoorts. Voor alles wat met Nintendo te maken heeft, ben je bij mij dus aan het juiste adres!
https://www.robertbuckert.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.