Stardew Valley, Eric Barone

Stardew Valley ontwikkelaar werkt aan twee spin-offs

Nieuws

Stardew Valley ontwikkelaar Eric Barone heeft laten doorschemeren dat hij aan twee games werkt. Echter zijn deze nog lang niet klaar.

Dit liet Baron weten op Twitter, nadat er door een fan gevraagd werd of hij nog wat games in de planning heeft. Beide games hebben wel iets met Stardew Valley te maken, maar lijken niet een directe vervolg te worden. Een daarvan is namelijk een game die zich in het universum afspeelt, maar geen farming bevat en de ander is wat ‘kleinschaligere’.

Ondanks het goede nieuws laat Barone weten dat hij de tijd wilt nemen om deze games te maken. Het moet voor hem vertrouwd aanvoelen en zonder druk of verwachtingen worden gemaakt.

Naast de nieuwe projecten werkt de beste man ook aan updates voor Stardew Valley. Onlangs werd update 1.4.5 vrijgegeven voor de pc-versie. Aangezien Eric Barone alleen werkt, is het de kans aanwezig dat we voorlopig niks over de andere projecten zullen horen. Hij heeft nog wel aan IGN laten weten dat beide games 2D top-down singleplayer-games zijn met pixel art stijl.

Onlangs werd nog bekend dat er 10 miljoen exemplaren van de game zijn verkocht. We zijn benieuwd naar de volgende projecten van deze ontwikkelaar!

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.