Miles Morales Ultimate edition

Miles Morales Ultimate Edition neemt veel ruimte in beslag

Nieuws

Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition neemt een hoop ruimte in beslag van de SSD van de PlayStation 5. Zo zal deze versie minstens 105GB innemen.

Het ziet er naar uit dat de next-gen titel een hoop ruimte gaat innemen van de solide state drive van de PlayStation 5 en dan zijn er geeneens dag-één patches meegerekend.

Na de PS5 Showcase onthulling dat de Ultimate Edition een geremasterde versie bevat van de originele PS4 game, weten we nu hoeveel ruimte die versie in gaat nemen.

Volgens de website van PlayStation zal Spider-Man: Miles Morales Ultimate Launch Edition 105GB innemen, terwijl de ‘gewone’ versie van de game maar 50GB inneemt.

Waarom is deze versie dan zo groot? Nou, Insomniac Games heeft uitgelegd dat de grafische kant van de game uit 2018 ‘compleet geüpdate is’ om gebruik te maken van de kracht van de PlayStation 5. Dit betekent dat de game onder andere verbeterde belichting, huid, oog, haar en gezicht-animaties heeft en ray-tracing. Dus dat verklaart enigszins de gigantische ruimte die het inneemt.

Overigens is de website van Demon’s Souls ook live gegaan. Deze heeft onthuld dat de game 66GB in zal nemen. Check hier hoeveel de PlayStation 5 versie verschild van het origineel.

Spider-Man Miles Morales en de remaster van de PlayStation 4 game zijn verkrijgbaar vanaf de lancering van de PlayStation 5 op 19 november. De gewone versie (zonder remaster) kost 59,99 euro en de Ultimate Edition kost 74,99 euro.

 

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.