Spider-Cat

Spider-Man: Miles Morales bevat ook Spider-Cat

Nieuws

Na de screenshots van gisteren nu nog meer nieuws omtrent Marvel’s Spider-Man: Miles Morales: de game zal niet alleen Spider-Man bevatten. Vandaag is namelijk bekend geworden dat ook Spider-Cat van de partij zal zijn.

Het spinnende diertje is te zien in een gloednieuwe gameplay video. Daarin is ook te zien dat Spider-Cat mee te nemen is in een speciale rugtas. Misdaadbestrijding is nog nooit zo’n schattige bedoening geweest.

Spider-Cat zal er niet alleen voor de sier zijn. Naast het feit dat het snoezige beestje is voorzien van een Spider-Man masker, kan de kat ook hulp bieden tijdens gevechten. Wie graag met Spider-Cat op pad gaat zal wel eerst een missie moeten voltooien. Voor fans van zowel Spider-Man als katten zal dat echter een kleine moeite zijn.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales zal op 19 november verschijnen voor zowel Playstation 5 en Playstation 4. Voor de PlayStation 5 zal er ook een speciale editie beschikbaar zijn inclusief de remaster van het uitstekende Marvel’s Spider-Man.

Tagged
Jordy Moerland
Heeft zijn games graag zoals zijn eten: lekker pittig en vooral erg avontuurlijk. Schrijft daarnaast graag met een scherpe pen, maakt graag flauwe grappen en geeft te pas en te onpas zijn ongezouten mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.