Pikmin 3 Deluxe, Nintendo, Nintendo Switch

Speelbare demo beschikbaar voor Pikmin 3 Deluxe Edition

Als je benieuwd bent naar Pikmin 3 Deluxe op Nintendo Switch, kan je nu de gratis demo downloaden uit de eShop. De demo geeft je toegang tot een stukje van de Story- en Mission Modes.

Beide spelmodi zijn speelbaar in je eentje, of met een andere speler. Als je uiteindelijk besluit om de game digitaal aan te schaffen, kan je je voortgang uit de demo meenemen. Tevens kan je met de demo een nieuwe ‘Ultra Spicy’ moeilijkheidsgraad vrijspelen in de volledige versie. Dit doe je door een boss battle in de Story-demo te verslaan. De Ultra Spicy-modus is exclusief voor de Switch-versie Pikmin 3 Deluxe. In de originele game was die modus niet aanwezig.

Pikmin 3 verscheen oorspronkelijk in de zomer van 2013 voor Nintendo Wii U. Met de Deluxe-uitvoering op Nintendo Switch volgen Olimar en z’n kleine vriendjes het voorbeeld van onder andere Mario en Donkey Kong. Ook die Nintendo-mascottes zagen hun eigen games, respectievelijk Mario Kart 8 Deluxe en Donkey Kong Country: Tropical Freeze, opnieuw uitgebracht worden op de Switch.

Pikmin 3 Deluxe verschijnt op 30 oktober voor Nintendo Switch. De demo is vanaf nu gratis te downloaden en spelen.

Tagged
Dwayne Vrancken
Speelt sinds zijn tienerjaren al PlayStation-games en heeft dit platform nooit verlaten. Verknocht Metal Gear- en Naughty Dog-fan, maar kan zichzelf ook uren verliezen in een goede JRPG.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.