Speel DayZ dit weekend gratis op Steam

Nieuws

Heb je de survival shooter van Bohemian Interactive nog nooit gespeeld? Grijp dit weekend dan je kans om hem gratis uit te proberen.

De standalone-versie van DayZ zal gratis te spelen zijn tussen donderdag 13 februari en maandag 17 februari. Wil je hier aan mee doen, ga dan op 13 februari naar de Steampagina en installeer het spel. De gratis testperiode gaat gepaard met 40% korting op het basisspel en 10% op de Livonia DLC. Tevens wordt dit weekend ook de 1.07 patch uitgebracht, die verschillende bugs zal oplossen en het spel wat beter laat lopen.

DayZ begon als een mod van Arma II en draait om het overleven op een eiland vol met zombies en andere spelers. Door de populariteit begon de ontwikkelaar aan een standalone-versie, maar deze werd geplaagd door een jarenlange ontwikkelingsperiode. Het spel is sinds 2017 uit de Early Access  en de officiële releasedatum is 13 december 2018 geweest.

Boyd Willemsen
Een game - en pc fanaat, die bezig is met zijn eigen boek te schrijven. Houdt van couch co-op games, retro en van story-based games. Is niet bang om zijn eigen mening ergens over te geven.
http://Gamingnation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.