Special

Weekly-Nation #6: Apex Legends, Nintendo Switch en meer

Apex Legends

De week is weer ten einde gekomen en we kijken weer samen met jullie naar de top 5 meest gelezen nieuwtjes van afgelopen week. Deze week was er plotselinge release van Apex Legends en dat vonden jullie blijkbaar erg interessant.

5. Gratis Battle Royale game Apex Legends

Respawn Entertainment verraste (nou ja) ons door met de free-to-play game Apex Legends op de proppen te komen. De game werd maandagavond gereleased en is inmiddels erg populair aan het worden.

4. ‘Onaangekondigde’ Nintendo Switch-games

Nintendo lijkt dit jaar nog grotere stappen met de Nintendo Switch te gaan maken. Volgens ‘insider’ Emily Rogers zijn er 11 games die Nintendo in ontwikkeling heeft voor dit jaar! Daarvan zijn 2 games ports van Wii U-games.

3. Fallout 76 praktisch weggegeven door Duitse retailers

Duitse retailers zaten in januari met hun handen in hun haren. De reden was de grote voorraden van Fallout 76 waar ze maar niet van afkwamen. Reden genoeg om een ludieke actie te bedenken en dat werd dus een gratis exemplaar van de game bij aanschaf van een (tweedehands) controller. Ook kregen kopers van de Xbox One X-bundel een extra exemplaar van de game erbij.

2. Oh nee weer een Dragon Ball Z-game?

Persoonlijk ben ik erg blij als onze eigen content hoog eindigt in deze lijstjes. Ik kon het niet laten om na de aankondiging van Dragon Ball Project Z toch even mijn mening te geven over de serie. Misschien niet helemaal terecht, maar zijn we niet toe aan een unieke twist van dit verhaal?

1. Snoep verstandig, jat een PlayStation 4?!

Een Fransman wist in zijn plaatselijke supermarkt wel heel goedkoop een PlayStation 4 te scoren. De beste man wist op slinkse wijze de PlayStation 4 voor 9 euro te kopen. Hij dacht dat het wegen van de console op de groente en fruitafdeling een gezonde actie was. Helaas voor hem waren deze fratsen niet voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.