Special

Weekly-Nation #5: Nintendo Switch, Death Stranding en GTA Online

Nintendo Switch

De afgelopen week was de Nintendo Switch wel een van de meest besproken items. Dat was ook wel te zien in de artikelen die door jullie het meest gelezen werden.

5. GTA Online spelers kunnen tot 1 miljoen GTA$ scoren in deze maand

Ook GTA Online wist hoge ogen te scoren met het nieuws dat spelers ervan een bonus kunnen krijgen die op kan lopen tot één miljoen GTA$. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is elk weekend van deze maand even inloggen.

4. Voorlopig nog geen Death Stranding

Kojima heeft deze week laten weten dat we voorlopig nog niet aan de slag kunnen met Death Stranding. Hij legt niet uit waarom, maar hij laat in ieder geval iets weten over deze game.

3. Meer interesse in de Nintendo Switch

In een enquete van GDC hebben een flink aantal ontwikkelaars laten weten meer interesse te hebben gekregen om games voor de Nintendo Switch te ontwikkelen. Het resulteert (nog) niet in veel meer ontwikkelaars, maar vorig jaar ontwikkelde zes procent meer ontwikkelaars games voor het platform.

2. Verrassing voor de Nintendo Switch

Ook lijkt Nintendo zich klaar te maken voor de onthulling van een nieuwe game voor de Nintendo Switch. We hebben geen idee welke game het is, maar Nintendo zal hun fans ‘aangenaam verrassen’.

1. Firmware update Switch

De Nintendo Switch ontving deze week een update, waardoor het systeem naar versie 7.0 ging. Opvallend detail is dat er geen nieuwe functies aan de console zijn toegevoegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.