Special

Ubisoft’s E3 persconferentie: Alles op een rijtje

Ubisoft, E3 2018

De persconferentie van Ubisoft zit er op, lees hier al het nieuws terug in ons handige overzicht. Ubisoft heeft ons onwijs verrast met een hoop mooie trailers en toffe content.

Headlines

 

Beyond Good and Evil 2 stond weer in de schijnwerpers met een moddervette trailer en korte gameplay footage. Ondanks het lange wachten weten ze, in ieder geval onze, hype enorm hoog te houden.

Het speelse Starlinkwaarbij het aanpassen van echte ‘spaceships’ centraal staat, toont ons een hoop nieuws. De game lijkt erg uitgebreid te zijn en verrast ons met de aanwezigheid van Starfox. Starlink Battle for Atlas
Skull and Bones Er komt ook een frisse wind waaien vanaf zee, waar Skull & Bones ons omver blaast met onwijs mooie gameplay en coole elementen. Wij gaan vast op zoek naar onze kapiteinshoed!

Overig nieuws

Overig nieuws

Er kwamen nog meer video’s voorbij tijdens Ubisoft’s E3 persconferentie en hieronder staan ze nog eens op een rijtje voor je.

Hiermee is deze persconferentie officieel ten einde gekomen. Helaas geen Splinter Cell, maar wel een hoop andere goede games, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.