Special

Top 5 PlayStation 4 games van 2019 waar we naar uitkijken

Ghost of Tsushima E3 2018 screenshot 18

We keken gisteren al terug op de PlayStation 4-games van 2018 die je eigenlijk gewoon een kans moet hebben gegeven en vandaag blikken we vooruit op de games van 2019

5. Days Gone

De game werd onlangs uitgesteld om in een wat rustigere periode uit te kunnen komen en dat is ergens wel te begrijpen. De maand februari lijkt dit jaar meer op een november-maand qua releases en de hype voor deze game moet nog worden aangewakkerd. Misschien omdat we er al zo lang op wachten, maar misschien ook omdat deze game tot nu toe nog niet echt spectaculair genoeg lijkt te zijn? Wij zijn in ieder geval benieuwd wat Sony’s Bend Studio voor ons in petto heeft.

4.Blood & Truth

Met Firewall: Zero Hour nog redelijk fris in het geheugen wacht de volgende potentieel beste first person VR-shooter ons al op. In Blood & Truth kunnen we een haast Max Payne-achtige shooter verwachten, alleen dan in first person. Actie gegarandeerd dus!

3. Ghost of Tsushima

We zijn blij dat Sucker Punch de inFamous serie (even) met rust mocht laten, want wat ziet Ghost of Tsushima er belachelijk goed uit. De game lijkt een avonturengame te worden waarin jij als samurai vijanden in stukjes kunt hakken, maar net zo hard zelf als een steek vee geslacht kan worden. We zijn erg benieuwd hoe deze game gaat spelen.

2.Final Fantasy VII Remake

Kan je nog herinneren hoe er gereageerd werd toen de remake van Final Fantasy VII werd aangekondigd? Dat is inmiddels alweer ruim 3,5 jaar geleden. Dit komt voornamelijk omdat director Tetsuya Nomura druk bezig is met een andere game waar we al jaren op wachten (Kingdom Hearts 3) en hij heeft laten weten dat zodra die uit is de focus op de remake wordt gericht. Het is dan ook een twijfelgeval of deze 2019 wel gaat halen, maar dat moet toch haast wel?

1. The Last of Us Part II/ Death Stranding

Er is een simpele uitleg dat er twee games op nummer één staat. Het is een combinatie van een glazen bol en wat logisch nadenken. Het moet haast wel dat één van de twee nog dit jaar uit gaat komen. Als we ons geld in zouden moeten zetten, zouden we het verdelen over beide kandidaten. Death Stranding is misschien wel eerder aangekondigd, maar dat was nog voor Hideo Kojima een team had om mee te werken en wellicht ook gewoon om te voorkomen dat het nieuws gelekt zou worden. The Last of Us: Part II zagen we voor het laatst tijdens de E3 en er is volgens Naughty Dog nog niks zinnigs te melden. Vandaar ook de afwezigheid tijdens de Game Awards.

Naar welke game(s) kijken jullie het meest uit? Laat het ons vooral weten in een reactie!

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.