Special

Top 5 PlayStation 4 games die je gespeeld moet hebben

Astro Bot Rescue Mission

Oké moet is misschien wel iets te enthousiast, maar dat je deze vijf PlayStation 4 games die dit jaar toch even in gedachten moet houden als je van plan bent om een nieuwe game aan te schaffen.

5. Detroit: Become Human

Als je van een interactieve drama houdt, is Detroit: Become Human de game van dit jaar die je op zijn minst even op YouTube/ Twitch moet hebben gezien. De setting is heel anders dan de twee eerdere games (Heavy Rain en Beyond: Two Souls) van Quantic Dream, maar in deze game heb je het lot van je personages meer als ooit tevoren in handen.

4.Firewall: Zero Hour

Voor deze moet je dan wel een PlayStation VR in huis hebben en voor de ervaring ook een Aim Controller, maar als je het geld bij elkaar gesprokkeld hebt, zul je zeker niet teleurgesteld worden van deze first person shooter. Firewall: Zero Hour legde namelijk de lat qua shooters voor het VR-platform.

3. Astro Bot: Rescue Mission

Nog een VR-titel in deze lijst en gewoonweg omdat deze het ook zeker verdiend. De platformer is de definitie van hoe een VR-game en platformer het beste werken. Het is uitdagend, vermakelijk en houdt je meerdere uren zoet. Het is misschien wel de eerste VR-game die niet aanvoelt als een tech demo, maar als een volwaardige game!

2. Marvel’s Spider-Man

We hebben het dit jaar al zo vaak over deze geweldige open wereld game gehad, maar dat was ook meer dan terecht. Als je deze game nog niet gezien hebt, moet je echt onder je steen vandaan komen, want deze game maakt alles goed wat de afgelopen pakweg vijf Spider-Man games niet goed wist te doen!

1. God of War

De game werd immers niet voor niets de ‘Game of the Year’ tijdens de Game Awards. Met concurrenten als Red Dead Redemption 2 en Assassin’s Creed Odyssey is dat op zich al een hele grote prestatie. Eigenlijk hoopte ik dat Santa Monica eens iets anders ging doen, maar hoe zij Kratos weer in een avontuur wisten te slepen, is gewoonweg briljant!

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.