Special

Top 5 nieuwsberichten die jullie deze week het meest bezig hielden

Dreams

In 2019 zullen we weer proberen nieuwe items te bedenken. Vandaag de eerste, namelijk de top 5 berichten die jullie het meest bezig hielden.

Het mooie van dit nieuwe item is dat jullie zelf invloed hebben gehad op de volgorde en dat maakt het voor ons lekker makkelijk. De top 5 is gebaseerd op welke vijf nieuwsberichten jullie het meest bekeken hebben.

5. De PlayStation 4 Pro-voorraden.

Blijkbaar is er nog steeds genoeg vraag naar de PlayStation 4 Pro-console. Het bericht dateert alweer van vorig jaar juni, maar we merken aan onze views wanneer de console slecht leverbaar is. We zijn even snel op onderzoek gegaan (waarover later meer) en het ziet er naar uit dat de console in ieder geval vanaf 11 januari weer leverbaar is bij retailers als Nedgame.

4.De bèta van Dreams

De game waarin elke speler wordt uitgedaagd de ontwikkelaar in hem of haar los te laten, krijgt volgende week een bèta. Nou ja de bèta was er al een tijdje, maar wordt voor een groter publiek opengesteld. Wel moet je jezelf even aanmelden via de officiële site.

3.Keert Assassin’s Creed terug naar Italië?

Ubisoft heeft laten weten dat we dit jaar geen ‘grote’ Assassin’s Creed-game hoeven te verwachten, maar toch zijn er al geruchten over het deel dat volgend jaar moet verschijnen. We gaan terug naar Italië en niet een specifieke stad, maar een verkleinde versie à la Odyssey.

2. Sony toont mogelijk de games van 2019

Elk jaar startte Sony het jaar met een trailer met daarin alle games die we dat jaar konden verwachten. Dit jaar ook zo’n trailer, maar of al deze games in 2019 het daglicht gaan zien? De meeste zijn wel bevestigd, maar van Death Stranding en The Last of Us: Part II hebben we eigenlijk nog helemaal niet zo veel gezien, toch?!

1. De top vijf lijstjes

We sloten het jaar af met de top 5 lijstjes van games voor de PlayStation 4/ Xbox One en Nintendo Switch uit 2018 die je een kans moet geven, maar keken ook per platform vooruit op welke games je zeker weten in de gaten moet houden. Deze berichten bleken zo populair dat mede daaruit eigenlijk dit nieuwe item is ontstaan! Je kunt ze allemaal hieronder terugvinden, zodat je ze op je gemakkie alsnog even kunt lezen!

Games uit 2018:

Games waar we naar uitkijken:

Opmerkelijk nieuws

Toch wilde ik nog even een nieuwtje via deze weg alsnog wat meer onder de aandacht brengen. Slightly Mad Studios gaat namelijk de consolemarkt op. Persoonlijk vond ik dit een opmerkelijke zet, want deze markt lijkt inmiddels al behoorlijk verzadigd. Het leek in eerste instantie ook om een grap te gaan totdat bleek dat het plaatje wat we bij het nieuwsbericht gebruikte daadwerkelijk het concept van de Mad Box is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.