Special

Nintendo’s E3 Direct: Alles op een rijtje

Nintendo E3 2018

Nintendo’s E3 Direct zit er weer op en daarmee is er een einde gekomen aan alle persconferenties en videopresentaties van deze E3. Wat heeft Nintendo getoond? Nou we hebben het even voor jullie op een rijtje gezet!

Headlines

Roep je makkers erbij, het is weer tijd voor een feestje! Nintendo heeft Super Mario Party aangekondigd. Speel met meerdere Switch consoles voor een betere on-the-go ervaring.
Terug naar de roots, Fire Emblem: Three Orders brengt zijn turn-based spellen naar de Switch. Bekijk hier de uitgebrachte trailer.
We wisten allemaal dat het er aan kwam: Super Smash Bros Ultimate. Ditmaal grootser dan ooit, met alle eerder verschenen karakters die mee komen knokken voor eeuwige glorie! Beschikbaar vanaf 7 december.

Overig nieuws

Overig nieuws

Is het nog verrassend als je al een idee hebt van wat er gaat komen? Zeker weten van wel dankzij de onderstaande game van Nintendo. Als gillende meisjes hebben we naar onwijs veel informatie gekeken van Super Smash Bros Ultimate. Terugkijken kan hier:

Dan waren er natuurlijk nog veel meer video’s te bewonderen op de site vandaag en hieronder staan ze nog eens op een rijtje voor je.

Tot slot kwamen er in een rap tempo heel veel releases van games voorbij in de presentatie. Nintendo heeft deze, samen met de grotere uitgelichte titels, gebundeld in een compilatie video:

Daarmee kwam Nintendo’s E3 Direct ten einde. Helaas geen nieuws over Metroid Prime 4 en de Pokémon RPG. Wat vonden jullie van de show?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.