IndieNation Special

IndieNation: Tale of the Ice Staff

Tale of the Ice Staff, Zodiac Interactive, Nintendo Switch

Triple A games geven vaak veel geld uit aan het promoten van hun game. Hierdoor komt de game vaker in het nieuws om de verkoop extra te stimuleren. Indie ontwikkelaars kunnen minder gebruik maken van deze middelen en besteden het geld vooral aan de game zelf. Daarom lichten wij af en toe een veelbelovende indie game uit, met deze keer; Tale of the Ice Staff.

Een ode aan de oude 2D RPG’s?

De omschrijving van Tale of the Ice Staff klinkt misschien afgezaagd, de beelden ogen fris en klinken goed. Het doel van de game is namelijk om de mysteries van het land te ontdekken. Echter is het oppassen geblazen voor duistere krachten die daar een stokje voor willen steken. De verhaallijn klinkt dus niet al te origineel, maar de gameplay in de trailer ziet er veelbelovend uit.

De combinatie van het nostalgische leveldesign en de vrolijke muziek maken mij erg nieuwsgierig. Tale of the Ice Staff wordt exclusief uitgebracht op de Nintendo Switch. Een precieze releasedatum is nog niet bekend, maar de game zou ergens in 2019 moeten verschijnen. Bekijk de trailer hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.