IndieNation

Er komen 3 toffe indiegames uit deze week

We Happy Few

Omdat indiegames soms wel iets meer aandacht mogen krijgen hebben wij IndieNation in het leven geroepen. Deze week komen maar liefst 3 toffe indiegames uit die wel even in het zonnetje mogen.

Op 7 augstus komen twee toffe indies uit, namelijk Overcooked! 2 en Flipping Death, op de 10de komt daar nog We Happy Few achteraan. Binnenkort gaan we weer verder met reguliere IndieNation’s.

Overcooked! 2

Overcooked is een ideale relatietest, zo’n co-op game waar samenwerken en communicatie belangrijk zijn. De game is heerlijk maf en de gameplay is leuk en eenvoudig genoeg om je partner mee te laten doen. Je bevindt je samen met je (1 tot 4) medespelers in een keuken waar je gerechten moet klaarmaken om de, ahum.., Walking Bread te voeren zodat ze niet meer aanvallen.

Flipping Death

Een meisje die dood is gegaan wordt aangezien voor de nieuwe stagiaire van magere hein en krijgt de taak op zich om de problemen in het hiernamaals op te lossen. Je speelt in een wacky wereld waar je mensen kan overnemen vanuit het hiernamaals, om zo de problemen van de geesten op te lossen. Check hier de Indie-Nation die we erover geschreven hebben.

We happy Few

De studio achter We Happy Few is sinds kort een Microsoft first party studio, maar We Happy Few zal gewoon voor alle platformen uitkomen. De game heeft een tof verhaal van een disfunctionerende utopia waar iedereen pillen krijgt om blij te zijn. De wereld ziet er hartstikke tof uit en ik kan persoonlijk niet wachten tot ik me in het verhaal kan storten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.