Game of the Year

GamingNation Game of the Year

De telling is rond, de lijstjes zijn geplaatst en verdedigd en we hebben een winnaar. Sterker nog, we hebben een lijst met winnaars!

Horizon Zero Dawn

Het is zelden zo dichtbij geweest

Tot de laatste dag van het jaar is de stand gelijk geweest tussen Horizon Zero Dawn en the Legend of Zelda: Breath of the Wild. De stemmen uit de poll hebben de doorslag gegeven. De winnaar is met 5 stemmen verschil (in totaal, inclusief redactie stemmen en reviews) Horizon Zero Dawn geworden. De PlayStation exclusive met robotdinosauriërs en een toffe chick als hoofdpersoon, een sterk verhaal en een mooie open wereld waar genoeg te doen is, is naar onze mening ook een terechte winnaar. Dat betekent niet dat de tweede in de lijst, the Legend of Zelda: Breath of the Wild ook een terechte winnaar zou zijn geweest. De nieuwe Zelda is er eentje die je ook echt niet links kan laten liggen. Met een heerlijke wereld waar je in verdwaald mag raken en er overal wel wat te doen is.

De winnaar is uiteindelijk door jullie gekozen, alle stemmen zijn meegeteld en dat heeft de uiteindelijke doorslag gegeven. Het is dan ook een lijst om trots op te zijn, met grote diversiteit. Zo zit er een shooter, indiegame, rpg’s en een sportgame in en mogen we toch wel zeggen dat we alle kanten van gaming gerepresenteerd zijn.

De uiteindelijke Game of the Year volgens GamingNation lijst ziet er zo uit:

-1- Horizon Zero Dawn
-2- The Legend of Zelda: Breath of the Wild
-3- Super Mario Oddysey
-4- Nioh
-5- Assassin’s Creed Origins
-6- Nier:Automata
-7- Mario + Rabbids Kingdom Battle
-8- Call of Duty: WWII
-9- Mario Kart 8 Deluxe
-10- NBA2K 18/Hellblade: Senua’s Sacrifice

Bedankt voor het stemmen! Tot volgend jaar (morgen) en maak er een tof feest van vanavond. En over volgend jaar; zorg dat het jouw jaar wordt en laat niemand je dat van je afpakken.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.