Special

Bethesda’s E3 Persconferentie: Alles op een rijtje

Bethesda E3 showcase

Bethesda heeft niet stilgezeten de afgelopen tijd. Ze hebben een hoop toffe dingen laten zien, zowel compleet nieuwe games, als updates voor bestaande. Hieronder zetten we alles op een rijtje zodat je snel al het tofs kan bekijken!

Headlines

Als eerst is er veel van Rage 2 laten zien middels een mooie trailer. De open world Mad Max-achtige game komt in de lente van 2019 uit. RAGE 2
Na ruim 20 jaar komt Bethesda met een nieuw IP! De titel is Starfield en Bethesda kwam met een korte teaser. Zoals de naam doet vermoeden, speelt het af in de ruimte.
We weten er werkelijk nog niks van, maar het is toch groot nieuws. The Elder Scrolls VI is in productie. We zagen een korte teaser waarin een grote, open landschap zichtbaar was. Wij zijn benieuwd!

Overig nieuws

Overig nieuws

De grootsheid van ESO, maar dan verpakt in de compactheid van een telefoon. Bekijk hier onder de uitgebreide gameplay trailer van de nieuwe game, The Elder Scrolls Blades.

Dan waren er natuurlijk nog veel meer video’s te bewonderen op de site vandaag en hieronder staan ze nog eens op een rijtje voor je.

Dit was het voor de E3 aankondigingen van Bethesda. Wij zijn weggeblazen met de moddervette content die er aan zit te komen voor de verschillende werelden die ze aanbieden, waaronder een nieuwe! We hopen dat jullie er ook van genoten hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.