State of Play, Hitman VR, Godfall

Sony’s State of Play: Death Stranding, The Last of Us: Part II en meer

Special

Sony heeft vanavond een State of Play online geknald met daarin nieuws over games als Death Stranding, The Last of Us: Part II en nog veel meer! Heb je hem gemist? Wees niet bang, want we hebben alles even voor jullie op een rijtje gezet!

Headlines

 

De grote klapper waar iedereen op zat te wachten, was toch de releasedatum van The Last of Us: Part II. De game verschijnt namelijk op 21 februari!

Een verrassing was de onthulling van de Limited Edition PlayStation 4 Pro bundel van Death Stranding!
 

Om alvast in de stemming te komen voor The Last of Us sequel kunnen PlayStation Plus-abonnees in oktober de remaster van het eerste deel ‘gratis’ binnenhalen! De tweede game is overigens MLB The Show 19

Overig nieuws

Overig nieuws

Ook Activision leende wat tijd van Sony’s State of Play om daar de eerste verhalende trailer van Call of Duty Modern Warfare te tonen! Geen gameplay, maar wel een blik op het verhaal van de singleplayer.

Dan waren er natuurlijk nog veel meer video’s te bewonderen op de site vandaag en hieronder staan ze nog eens op een rijtje voor je.

Daarmee komt dit overzicht alweer ten einde. Vonden jullie dat deze State of Play heeft weten te overtuigen? Laat het ons weten in een reactie!

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.