DualSense PlayStation 5 controller

‘Sony heeft PS5 event ergens begin- halverwege juni

Gerucht

Terwijl Microsoft al bezig is met het onthullen van games voor de Xbox Series X moeten Sony hun nieuwe console nog onthullen. Er wordt steeds meer gespeculeerd over een onthulling van de PlayStation 5 in juni.

Tot op heden hebben we alleen de DualSense en wat specs van de console voorbij zien komen, maar daar blijft het wel bij. Sony heeft nog niet onthuld hoe de PlayStation 5 eruit komt te zien, laat staan welke games er voor zullen verschijnen.

Volgens Jason Schreier heeft Sony nu een eigen event in juni in de planning staan om daar de PlayStation 5 wereldkundig te maken. Echter geeft hij wel aan dat deze plannen gewijzigd kunnen worden vanwege het coronavirus.

As of right now, as far as I know, Sony is still on track to do at least one thing by early or mid June, let’s say.

Dit komt overigens overeen met wat Venture Beat redacteur Jeff Grubb deelde op Resetera. Hij meldde daar dat Sony op 4 juni een event gaat houden.
Daarnaast heeft het Official PlayStation Magazine UK in hun tijdschrift van volgende maand een primeur wat betreft de PlayStation 5.

Neem dit echter, zoals ook Schreier zegt in de podcast, het geheel met een korrel zout. Vanwege de pandemie zijn dit soort plannen moeilijker in te plannen en kan er van alles gebeuren.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.