PlayStation 5 console, hoesjes, releasedatum, prijs

Sony biedt excuses aan voor verloop PlayStation 5 pre-orders

Nieuws

Sony heeft laten weten dat de manier waarop de pre-orders voor de PlayStation 5 zijn verlopen beter hadden gekund.

In een bericht op Twitter meldt het bedrijf dat de pre-orders voor de PlayStation 5 op zijn zachts gezegd beter hadden moeten verlopen. In de komende dagen zullen er meer exemplaren te pre-orderen zijn en daarover zullen de retailers meer info over vrij moeten geven.

Mocht je dan alsnog niet lukken om er een te bemachtigen, zullen er later dit jaar nog meer exemplaren door Sony beschikbaar gesteld worden.

Hebben jullie het al voor elkaar gekregen om een exemplaar te bemachtigen? Of wachten jullie liever nog even? Laat het ons vooral weten in de reacties!

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

3 thoughts on “Sony biedt excuses aan voor verloop PlayStation 5 pre-orders

  1. We moeten eens af van het gevoel dat we blij moeten zijn een pre order te hebben bemachtigd. Dat faciliteren van bedrijven moet afgelopen zijn. Sony wil wat verkopen? Prima. Doe de moeite om je product aan de man te brengen ipv andersom.

      1. Wat een overtrokken reacties. We leven in een tijd waarin distributie nu eenmaal anders verloopt dan voor de pandemie. Er zijn dingen fout gegaan en daar is excuses voor aangeboden. Maar de puberale reacties verwaande gamertjes die te laat waren om de eerste(!) Pre-orders te kunnen plaatsen is ronduit lachwekkend. Waren jullie maar minstens net zo kritisch over echte zaken die al jaren fout gaan, waar iedereen een hekel aan heeft máár wat nog nooit tot aankoop minder heeft opgeleverd. Zaken zoals lootbox mechanics, microtransaction in games gefocust op minderjarigen én zaken zoals crunch-time en uitbuiting van de mensen die jullie games maken, enz enz.

        In plaats van je onvrede te uiten over echte problemen, gaan jullie mekkeren dat jullie misschien(!) een paar dagen langer moeten wachten voor je je console kunt ontvangen… “Ikke ikke ikke”-mentaliteit. Zo dat ben ik ook weer kwijt. Dat lucht op. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.