Sniper Elite V2 Remastered

Sniper Elite V2 Remastered verschijnt volgende maand al

Nieuws

Rebellion heeft vandaag de officiële releasedatum van Sniper Elite V2 Remastered aangekondigd op PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. De remaster van de klassieker uit 2012 lanceert op 14 mei.

Rebellion onthult het nieuws met een gloednieuwe Graphics Comparison Trailer, waarin de moeite die het team in het remasteren van de game voor moderne systemen stak uitgelicht wordt.

Bovenop 4K- en HDR-ondersteuning op beschikbare platformen heeft de remaster ook geüpdatete omgevingen, personages, wapens en voertuigen, moderne rendering- en post-processingeffecten, verbeterde texturing en level geometry, een vernieuwd lighting-systeem en tientallen andere verbeteringen en verfijningen.

Naast de visuele upgrades is er ook een gloednieuwe frame-by-frame fotomodus toegevoegd, zeven nieuwe speelbare personages uit de Zombie Army-serie van Rebellion, uitgebreide multiplayermodus voor tot en met 16 spelers online en alle content die ooit voor de game is uitgekomen, gratis.

De game is vanaf vandaag beschikbaar om te pre-orderen. Steam-eigenaren die al in het bezit zijn van de originele (digitale) versie van Sniper Elite V2 kunnen voor €9.99 upgraden naar Sniper Elite V2 Remastered.

Fans van de serie kunnen binnenkort meer games verwachten. Zo komt deel drie naar de Switch, is er een VR-versie voor de PlayStation VR in ontwikkeling en komt er ook nog een nieuw deel!

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.