SNES, Nintendo, Nintendo Switch

SNES games naar de Switch

Nieuws

Het hing al langer in de lucht, maar vandaag maakte Nintendo het eindelijk bekend. Er komen SNES games naar Nintendo Switch Online.

Twintig games nu al beschikbaar

Nintendo brengt morgen verschillende SNES games naar het Nintendo Switch Online gedeelte. Bekende klassiekers komen voorbij, maar ook nooit eerder heruitgebrachte games zoals Stunt Race FX. In de lijst hieronder is te zien welke SNES games vanaf morgen te spelen zijn. Meer titels komen er aan. Meestal verschijnen er iedere maand een aantal, waaronder dus nu ook SNES games.

Overigens komt er ook een speciale draadloze SNES controller uit. Deze is via USB op te laden, net als de Pro Controller. De prijs van de controller zal 29 euro zijn.

Belangrijk om te vermelden is dat al het bovenstaande alleen toegankelijk is met een Nintendo Switch online abonnement. Zelfs de speciale draadloze SNES controller is alleen te koop voor leden.

Tagged
Robert Buckert
Gamer en muzikant sinds de N64. Nintendo consoles zijn mijn favoriet, maar ik heb ook een PS4 voor RPG exclusives zoals Uncharted, TLOU enzovoorts. Voor alles wat met Nintendo te maken heeft, ben je bij mij dus aan het juiste adres!
https://www.robertbuckert.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.