Sinner: Sacrifice for Redemption is uitgesteld, maar er is ook goed nieuws

Nieuws

De release van de indiegame Sinner: Sacrifice for Redemption is uitgesteld tot Q3 2018, maar er is ook goed nieuws, namelijk Sinner komt ook naar de Switch!

Sinner op de Switch

Dark Star Game Studios en Another Indie hebben de release uitgesteld, om de game op alle platformen tegelijk uit te kunnen brengen. Oorspronkelijk zou Sinner deze maand nog verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One, Windows en Mac, maar omdat de Switch release erbij komt zullen we nog even moeten wachten tot het derde kwartaal.

Sinner: Sacrifice for Redemption is een boss-battler die door zeven enthausiaste Chinese triple A veteranen is gemaakt. Deze veteranen hebben ervaring opgedaan bij onder andere Blizzard, Ubisoft en Konami. Dark Star mikt erop om als een indiestudio op eigen wijze triple A games te maken voor een hardcore publiek.

De game heeft een unieke aanpak, je moet namelijk items en vaardigheden opofferen voor een gevecht om verder te komen. De debuff is permanent, maar je kan wel zelf je route kiezen en de bazen in je eigen volgorde bevechten.

Sinner: Sacrifice for Redemption zal op PlayStation 4, Xbox One, Switch en PC verschijnen in het derde kwartaal van 2018. Ook de prijs is bekend, de game zal voor $18,99 worden aangeboden, wat dus betekent dat de game nog geen twintig euro zal kosten.

Roel van Eeden
Gamer, vader, schrijver, dienstindeler bij Arriva, liefhebbende echtgenoot, in willekeurige volgorde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.