Battlefield V

Singleplayer Battlefield V behandelt de minder bekende verhalen van WW2

Nieuws

Vele gamers denken alles van de Tweede Wereldoorlog al weleens in een game gezien te hebben. Vandaar dat DICE met Battlefield V de focus legt op de minder bekende verhalen van de oorlog.

De ontwikkelaar wilde een goede reden hebben om terug te keren naar de Tweede Wereldoorlog. Vandaar dat ze niet kiezen om de bestorming van NormandiĆ« opnieuw te belichten, maar de ‘vergeten verhalen’ juist aan te kaarten.

Dit willen ze gaan doen middels de War Stories’ die ook in Battlefield 1 zaten. Hierin duiken spelers in de voetsporen van diverse soldaten op diverse locaties. Dit pakte in dit deel erg goed uit en is ook een goede manier om de oorlog vanuit andere oogpunten te benaderen.

Zo wordt in Battlefield V de strijd in Noord-Afrika aangekaart, maar ook zullen de spelers naar het besneeuwde Noorwegen gaan. In deze missies zullen spelers verhalen volgen van mensen die een hoop op moeten geven dankzij de oorlog.

Battlefield V
ligt vanaf 19 oktober in de winkel. Mocht je lid zijn van EA of Origin Access kun je zelf al vanaf 11 oktober aan de slag met de game.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.