Fallout 76

Season Pass in Fallout 76 is gratis voor alle spelers

Nieuws

Vorige week kondigde Bethesda hun roadmap aan voor Fallout 76. Er staan een hoop veranderingen en extra content op de planning, maar of er betaald moest worden was ons niet duidelijk.

De roadmap die Bethesda liet zien toonde seizoenen. Met elk seizoen komt er weer andere content bij die het interessant moet houden, tevens begint er een verhaallijn die een jaar moet duren. Tijdens de uitleg was er een kleine onduidelijkheid ontstaat; spelers wisten niet zeker of er betaald moest worden voor de seizoenscontent. We zien bij andere games ook vaak seizoenen, maar daar moet normaliter voor betaald worden.

Bethesda helpt nu al onduidelijkheden de wereld uit. Via Twitter laten ze hun community dat alle seizoenscontent gratis beschikbaar zal zijn voor alle spelers. Hopelijk trekt dit weer nieuwe spelers aan. Fallout 76 had namelijk een erg moeizame start, waarbij de game nagenoeg gratis werd weggegeven. Inmiddels is er al veel content toegevoegd en begint het langzaam maar zeker ergens op te lijken.

Tagged
Rogier Pepplinkhuizen
Game fanaat, Nintendo fan van het eerste uur, IT'er overdag. Speelt op de Switch, PC en Playstation 4. Wekelijks verzeild in Dungeons & Dragons als speler, soms als Dungeon Master.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.