F1 2017

Schrijf geschiedenis in F1 2017

Nieuws

Codemasters heeft een nieuwe gameplay-trailer van F1 2017 vrijgegeven. Daarin zien we nieuwe beelden van de F1-game die volgende maand verschijnt.

F1 2017

Monaco in het donker in F1 2017

De release datum van F1™ 2017, komt steeds dichterbij. Vandaag delen Codemasters en Koch Media daarom de nieuwste gameplay trailer waarin de geschiedenis van de sport te zien is met een aantal van de nieuwste features van het spel. In F1 2017 krijgen spelers naast de moderne raceauto’s toegang tot 12* iconische klassiekers.

F1 2017 is vanaf 25 augustus beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC (DVD en via Steam).

Sommige spelers hebben het wellicht al opgemerkt maar naast de mix van moderne en klassieke auto’s zal het iconische straatcircuit van Monaco voor het eerst niet alleen met daglicht, maar ook in het donker te spelen zijn.
Lee Mather, Creative Director bij Codemasters, verteld:

“We zagen dat onze fans het fantastisch vonden om de trailers van de classics te zien, maar snappen natuurlijk dat ze de raceauto’s nu ook in actie willen zien. De voertuigen uit 2017 zijn ongelofelijk snel maar zijn door hun gewicht en breedte elk een uitdaging om te besturen. Het was daarom noodzakelijk om het hele systeem om te gooien om de balans tussen de aerodynamica en bandengrip precies goed te krijgen.”
Monaco is altijd een goed circuit om je vaardigheden te testen. Daarom hebben we het mogelijk gemaakt om deze baan nu ook in het donker te racen. Spelers kunnen op het circuit daarnaast kiezen tussen moderne en klassieke F1 auto’s. We denken dat we hier veel fans blij mee gaan maken.”

Naast de twintig officiële circuits van het huidige raceseizoen en de nachtrace in Monaco, kunnen spelers in F1 2017 ook genieten van de vier nieuwe korte circuits in de UK, Bahrein, USA en een circuit wat de komende dagen nog onthuld gaat worden.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.